HOVENIERSBEDRIJF IN HOEVEN

HOVENIER IN HOEVEN REALISEERT UW DROOMTUIN

Droomt u al jaren van een prachtige tuin? Als hovenier in Hoeven komen wij graag uw droomtuin realiseren! Een veilige tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen, maar waarin u ook uw eigen wensen terugziet? Of verlangt u naar een stukje luxe met een overkapping en sfeerverlichting, zodat u het hele jaar door kunt genieten? Wat u ook wenst, Tuinbaas denkt graag met u mee. Zo komen wij altijd tot een tuinontwerp dat voldoet aan wat u in gedachten heeft. Gewapend met de juiste materialen en gereedschappen gaan wij aan de slag. Van het ontwerp tot aan de realisatie en voor de nazorg en het onderhoud kunt u Tuinbaas inzetten.

Hovenier Hoeven
0
Jaar
ervaring
groene daken

Nieuw bij Tuinbaas

Groene daken

In stedelijke gebieden is vaak weinig ruimte voor groen. Een ideale oplossing is groen op het dak. Een groendak is niet alleen mooi om op uit te kijken. Het biedt ook vele voordelen, zoals waterberging, warmteregulering, geluidsisolatie, luchtzuivering en bevordering van biodiversiteit. Niet alleen een Sedumdak kan mooi zijn, wat dacht je van kruiden op je dak, of vegetatie die speciaal geselecteerd is voor bijen en vlinders

groene daken
Hovenier Hoeven
0
Jaar
ervaring
Hovenier in HOEVEN

Van kleine klus naar complete aanleg

Tuinbaas is veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor tuinaanleg, maar ook voor andere werkzaamheden zoals een douglas hout overkapping of het leggen van sierbestrating. Wij doen het allemaal, van een kleine klus tot het aanleggen van de tuin, inclusief beplanting en verlichting. Ons team is vakbekwaam en bestaat enkel uit gediplomeerde hoveniers. Wij voeren ons werk uit met passie en dat ziet u terug in onze tuinen. Tuinbaas is tevens lid van Branchevereniging VHG. U bent daarmee gegarandeerd van kwaliteit en professionaliteit en u heeft recht op garantie.

 
Hovenier Tuinbaas

In het kort

01

Flexibel

05

Duidelijke communicatie

02

Passie voor het vak

06

Gediplomeerde medewerkers

03

Wij nemen de tijd voor u

07

Volledige verzorging van uw tuin

04

Gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen
ONS WERK

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

SAMENWERKEN

PARTNERS

Tuinbaas Hoveniers
Contactinformatie

Tuinbaas KvK: 88480909

Telefoonnummer
E-mail

Contactformulier

Offerte aanvragen