Wellness

Zwembaden / Hydropool / Plungepool / Zwemspa's / Sauna's

Zwembaden

Meer en meer Nederlanders kiezen voor een inbouwzwembad met de steeds warmer wordende zomers. Een inbouwzwembad wordt in de grond geplaatst en is dus permanent. Heb je nog geen zwembad, maar is de wens er wel? Dan is het goed om je te verdiepen in wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een zwemvijver of een monoblok zwembad, maar ook een overloop zwembad of een ecologisch zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Bij het aanleggen van een zwembad dien je ook rekening te houden met het omliggende gebied. Je hebt niets aan een prachtig zwembad in je tuin, als de rest van je tuin een puinhoop is. Het is dan ook aan te raden om deze zaken tegelijkertijd aan te pakken; de aanleg van het zwembad plus het ontwerp van de tuin. Op deze manier zit je maar één keer in de troep. Tuinbaas neemt alles voor je uit handen!

zwembad icon

TIP

Wanneer wij bij u langskomen om uw ideeën te bespreken, is het handig om een moodboard bij de hand te hebben. Zo kunnen wij een nog beter beeld krijgen van wat u precies wilt.

Zwembad met schutting
Plunge pool nacht

Plungepools

Een plunge pool is een zwembad dat meer gericht is op relaxen dan op activiteit. Over het algemeen is de plunge pool kleiner van formaat dan een zwembad. Een ander verschil met een zwembad is dat het meer voorzieningen heeft om te kunnen relaxen, zoals een zitbank aan één of meerdere kanten van de pool.

Dit soort baden passen bijna in elke tuin, het is daardoor een zeer toegankelijk product voor iedereen. Tuinbaas heeft een partnership met Wellness Tuinier waardoor u kunt kiezen uit een ruim assortiment . Een plunge pool staat voor ontspanning & luxe.

Zwembad met schutting
Zwemspa Amazon 3-D tekening

Zwemspa's

Een Spa gevoel in eigen tuin laat je realiseren door Tuinbaas. Door gebruik te maken van 3-D tekeningen krijg je gelijk een eerlijk beeld van wat wij kunnen bieden. Met een ruim aanbod aan verschillende jacuzzi’s & baden spelen wij gemakkelijk op uw wensen in. Van ontwerp naar plaatsing tot afwerking kunt u bij ons terecht. 

Zwemspa Amazon 3-D tekening
Sauna Tuinbaas

Sauna's

Altijd een passende sauna bij Tuinbaas. Ons assoriment bied 3 verschillende soorten sauna’s. 

  • De elektrische Sauna biedt plaats aan 3-5 personen en is snel te plaatsen in de tuin. De elektrische sauna is uiterst handig omdat u geen brandhout hoeft op te slaan, of tijd hoeft te verspillen aan het wachten tot de sauna is opgewarmd. De elektrische kachel zorgt voor een eenvoudige regeling van de temperatuur en de elektrische sauna is veilig omdat er geen open vuur is.
  • De stoomsauna is uw persoonlijke spa – het versterkt het lichaam, verbetert de bloedtoevoer naar de huid en, belangrijker nog, ontspant en herstelt de energiereserves van iedereen die het gebruikt. De stoomsauna biedt plaats aan 2-4 personen en is eenvoudig op te zetten in uw tuin of terras
  • De houtgestookte sauna is perfect voor u als u hands-on bent of het type persoon dat gelooft dat het bereiden van een houtvuur een onlosmakelijk ritueel is van de sauna-ervaring. De houtgestookte Sauna biedt plaats aan 3-5 personen en kan geplaatst worden in uw tuin of terras.
Zwembad met schutting
Buitendouche Uppsala Sweden

Buitendouches

Veel mensen die kiezen voor een zwembad in de tuin laten ook een tuindouche in de buurt van het zwembad aansluiten. Voordat je het zwembad ingaat kun je dan even al het vuil van je lichaam afspoelen, zodat het zwembadwater mooi schoon blijft. Ook na het zwemmen is het heerlijk om even onder een douche te stappen om je lichaam te reinigen van het zwembadwater. 

Douglas houten overkapping Breda met jacuzzi, buiten douche op keramische tegels met unieke wand & In-lite + spotjes
Diensten

Waar kunnen wij u bij helpen

sierbestrating icon

VLONDERS EN SIERBESTRATING

vence icon

SCHUTTINGEN EN PERGOLA’S

Gazon icon

BEPLANTING, GRAS EN KUNSTGRAS

vijfer icon

VIJVERS, WATERSPIEGELS EN WATERORNAMENTEN

Stroom icon

TUINVERLICHTING EN STROOM

zowel 230 als 12 volt

zwembad icon

ZWEMBADEN, ZWEMSPA'S, SAUNA'S & BUITENDOUCHES

offerte icon

Offerte aanvragen

SAMENWERKEN

PARTNERS

Offerte aanvragen