3d Tuinontwerp op maat

Tuinbaas is zeer ervaren in 3D tuinontwerp, wandel door uw toekomstige tuin met 3D ontwerp.

Tuinontwerp op maat

Van een tuinontwerp door Tuinbaas kunt u jarenlang genieten. Ons doel is het ontwerp is uw wensen en vereisten uit te tekenen waarbij we u graag verrassen met ons eigen ideeën en opties. Alles wat past binnen uw budget en mogelijkheden. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze branche die wij u dan ook graag laten zien. Van grondwerk tot sierbestrating tot verlichting, alles nemen we mee in het tuinontwerp, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Wij komen voor tuinontwerp in heel regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

3D tuinontwerp: wandel door uw toekomstige tuin

Onze ontwerpen worden digitaal uitgewerkt tot een 3D ontwerp. Loop samen met ons digitaal door uw eigen tuin en zie hoe wij uw tuin in gedachten hebben. Met de nacht-view kunnen wij zelfs het eventuele lichtplan aan u laten zien. U kunt zelfs in verschillende jaargetijden de beplanting zien. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. U ziet precies hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien!

Diensten

Waar kunnen wij u bij helpen

Beplanting, gazon en kunstgras

Vijvers, waterornamenten, waterspiegels, Grondwerk, Riolering en regenwaterafvoer

Bestrating en Sierbestrating

Blokhutten, Schuttingen, overkappingen, pergola’s en vlonders

Tuinverlichting en stroom

zowel 230 als 12 volt

5

Offerte Aanvragen

Tuinaanleg, bestrating, een Douglas hout overkapping? Wij realiseren het voor u! Neem contact op met Tuinbaas.  Wij zijn o.a. werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Hovenier Tuinbaas
in het kort

$

FLEXIBEL

$

PASSIE VOOR HET VAK

$

WIJ NEMEN DE TIJD VOOR U

$

Gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen

$

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

$

GEDIPLOMEERDE MEDEWERKERS

$

Volledige verzorging van uw tuin