Tuinaanleg

Voor complete aanleg

Tuinaanleg als verlengstuk van uw woning

Tuinaanleg als verlengstuk van uw woning is een mooi in balans en goed aangelegde tuin. Het nodigt uit om er te gaan zitten om heerlijk tot rust te komen. Tuinbaas realiseert graag ook uw droomtuin! Doordat wij vrijwel alles in eigen beheer doen kunnen wij uw tuin snel realiseren zonder afhankelijk te zijn van andere bedrijven. Hierdoor heeft u ook alleen Tuinbaas nodig als aanspreekpunt. Wij kiezen voor
leveranciers die betrouwbaar zijn, garantie geven en duurzame producten gebruiken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit materialen voor een schappelijke prijs.

Tip:

Wanneer wij bij u langskomen om uw ideeën te bespreken, is het handig om een moodboard bij de hand te hebben. Zo kunnen wij een nog beter beeld krijgen van wat u precies wilt.

Complete tuinaanleg Roosendaal

Voordat wij beginnen met het aanleggen van uw tuin, is het belangrijk om eerst goed grondwerk te verrichten. We bewerken de voedingsbodem, zodat de beplanting goed aanslaat en zodat overtollig water niet blijft liggen. De tuin die wij vervolgens voor u aanleggen is uniek en sluit volledig aan op uw wensen. Nadat wij uw tuin hebben bekeken en het tuinontwerp is gemaakt, ontvangt u van ons een offerte. Ook geven wij een lijst mee waarin staat welke materialen gebruikt gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan containers, de hoeveelheden zand, tegels en al het andere dat voor uw tuin gebruikt gaat worden. Zodra de offerte is ondertekend, kunnen wij beginnen en kunt u snel genieten van uw tuin!

Etten-Leur

Breda

Roosendaal

Bergen op Zoom

Tuinaanleg werkzaamheden

Vlonders en Sierbestrating

Schuttingen en Pergola’s

Beplanting, Gras en kunstgras

Vijvers, waterspiegels en waterornamenten

Tuinverlichting en stroom

zowel 230 als 12 volt

5

Offerte Aanvragen

Tuinaanleg, bestrating, een Douglas hout overkapping? Wij realiseren het voor u! Neem contact op met Tuinbaas.  Wij zijn o.a. werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Hovenier Tuinbaas
in het kort

$

FLEXIBEL

$

PASSIE VOOR HET VAK

$

WIJ NEMEN DE TIJD VOOR U

$

Gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen

$

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

$

GEDIPLOMEERDE MEDEWERKERS

$

Volledige verzorging van uw tuin