TUINAANLEG

Voor complete aanleg

Tuinaanleg

Tuinaanleg als verlengstuk van uw woning is een mooi in balans en goed aangelegde tuin. Het nodigt uit om er te gaan zitten om heerlijk tot rust te komen. Tuinbaas realiseert graag ook uw droomtuin! Doordat wij vrijwel alles in eigen beheer doen kunnen wij uw tuin snel realiseren zonder afhankelijk te zijn van andere bedrijven. Hierdoor heeft u ook alleen Tuinbaas nodig als aanspreekpunt. Wij kiezen voor leveranciers die betrouwbaar zijn, garantie geven en duurzame producten gebruiken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit materialen voor een schappelijke prijs.

TIP

Wanneer wij bij u langskomen om uw ideeën te bespreken, is het handig om een moodboard bij de hand te hebben. Zo kunnen wij een nog beter beeld krijgen van wat u precies wilt.

Jacob Catslaan Roosendaal
Tuinbaas Hoveniers

Complete tuinaanleg

Voordat wij beginnen met het aanleggen van uw tuin, is het belangrijk om eerst goed grondwerk te verrichten. We bewerken de voedingsbodem, zodat de beplanting goed aanslaat en zodat overtollig water niet blijft liggen. De tuin die wij vervolgens voor u aanleggen is uniek en sluit volledig aan op uw wensen. Nadat wij uw tuin hebben bekeken en het tuinontwerp is gemaakt, ontvangt u van ons een offerte. Ook geven wij een lijst mee waarin staat welke materialen gebruikt gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan containers, de hoeveelheden zand, tegels en al het andere dat voor uw tuin gebruikt gaat worden. Zodra de offerte is ondertekend, kunnen wij beginnen en kunt u snel genieten van uw tuin!

in-lite tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinbaas is een partner van In-lite tuinverlichting Je huis en tuin zien er overdag schitterend uit, maar zodra het donker wordt, ontbreekt er iets. Eigenlijk is het heel simpel. Wat er ontbreekt is licht. Je wilt in het donker toch ook genieten van die prachtige tuin? Of gemakkelijk bij de voordeur komen als je ‘s avonds laat thuiskomt? Niemand zit erop te wachten om al struikelend over gereedschap, speelgoed of andere spullen de weg te vinden. Met de juiste tuinverlichting creëer je gemakkelijk en snel zicht. Maar ook veiligheid én sfeer. 

in-lite tuinverlichting
Tuinbaas Aanleg
Tuinbaas Hoveniers
Diensten

Waar kunnen wij u bij helpen

sierbestrating icon

VLONDERS EN SIERBESTRATING

Schutting icon

SCHUTTINGEN EN PERGOLA’S

Gazon icon

BEPLANTING, GRAS EN KUNSTGRAS

vijfer icon

VIJVERS, WATERSPIEGELS EN WATERORNAMENTEN

Stroom icon

TUINVERLICHTING EN STROOM

zowel 230 als 12 volt

zwembad icon

ZWEMBADEN, PLUNGEPOOLS, ZWEMSPA'S & BUITENDOUCHES

offerte icon

Offerte aanvragen

SAMENWERKEN

PARTNERS

Offerte aanvragen