Douglas hout overkappingen

Veelzijdig

Unieke tuinen

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Professioneel

Lid van VHG

0647226794

Bel voor meer informatie!

Douglas hout overkappingen

Tuinbaas is gespecialiseerd in overkappingen van Douglas hout. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa, die door de hoge duurzaamheid een milieuvriendelijk alternatief is voor geïmpregneerd hout. Douglas hout is erg sterk en daardoor goed te gebruiken voor constructies in de tuin die met weer en wind te maken hebben.
Een overkapping van Douglas hout is duurzaam en geeft uw tuin een robuuste en natuurlijke uitstraling. Het is een houtsoort dat goed te verwerken is en dat is voordelig, want dat betekent dat wij er veel verschillende dingen van kunnen bouwen. Naast overkappingen kan Tuinbaas bijvoorbeeld ook ramen, deuren, vlonders of tuinhuisjes maken.

Maatwerk

Douglas hout is ideaal om mee te werken, wij kunnen er namelijk alle vormen van overkappingen mee maken. Wat voor soort dak wilt u hebben? Een plat dak, zadeldak of kapschuur, het is allemaal mogelijk. Welke overige materialen erin verwerkt moeten worden, kunt u ook zelf bepalen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een Douglas hout overkapping met glazen dak te realiseren.
Wij leveren geen kant en klare overkappingen, omdat iedere tuin uniek is. Wij beloven u daarom maatwerk, een overkapping die perfect aansluit op de sfeer in uw tuin. Wilt u een Douglas hout overkapping laten bouwen in uw tuin? Dan komen wij graag bij u langs om te bekijken hoe uw tuin er momenteel uitziet. Vervolgens maken wij een nieuwe afspraak voor het plaatsen van de overkapping. De volledige overkapping maken wij ter plekke in uw tuin. Zo kunt u direct van de Douglas hout overkapping genieten! En mocht u het zich afvragen, Douglas hout kost minder dan een eikenhout of hardhout overkapping.

Overkapping van eikenhout of hardhout

Tuinbaas levert niet alleen overkappingen van Douglas hout, maar wij realiseren tevens overkappingen van eikenhout of hardhout. Een eiken overkapping creëert sfeer in uw tuin en is heerlijk om onder te zitten wanneer het kouder wordt buiten. Of heeft u toch liever een authentieke hardhout overkapping? Aan u de keus!

Natuurlijk hoge duurzaamheid.
Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Daarbij is het esthetisch gezien gewoon mooier dan geïmpregneerd hout.
Toenemende beschikbaarheid.
In grote bosgebieden van West Europa(in het bijzonder Frankrijk en Duitsland) is de Douglasspar de afgelopen decennia in grote hoeveelheden aangeplant. Dit heeft tot gevolg gehad dat alleen al in Frankrijk er jaarlijks 1 miljoen kuub Douglas aangroeit. Binnen 10 jaar zal er jaarlijks 2 miljoen kuub aangroeien.

Douglas hout overkappingen

Etten-Leur

Breda

Roosendaal

Bergen op Zoom

Een mooie overkapping van Douglas hout laten plaatsen in uw tuin?

Neem contact op met Tuinbaas! Wij zijn werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Ga naar

Contact

Direct naar

Offerte aanvragen

Tuinbaas

KvK: 64192539

Rector Hellemonsstraat
4702RH
Roosendaal

Telefoon

06 - 47226794