DOUGLAS HOUT OVERKAPPINGEN

Tuinhuizen / Poolhouses / Carports / Tuinkantoren

Douglas hout overkappingen

Tuinbaas is gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa, die door de hoge duurzaamheid een milieuvriendelijk alternatief is voor geïmpregneerd hout. Douglas hout is erg sterk en daardoor goed te gebruiken voor constructies in de tuin, doordat die met weer en wind te maken hebben. Een overkapping van Douglas hout is duurzaam en geeft uw tuin een robuuste en natuurlijke uitstraling. Wij kunnen het hout ook voor u behandelen. Dit kan met speciale olie of verf, verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor een extra bijzondere overkapping.

Douglas hout overkappingen
Douglas houtenoverkapping

We doen echt nog veel meer!

Naast het bouwen van de overkapping leggen wij ook alle stroomvoorzieningen zelf voor u aan. Tijdens het bouwen van de overkapping plaatsen wij (led)lampen, spotjes in het dak, stopcontacten en schakelaars waarbij alle bedrading netjes uit het zicht wordt weggewerkt. Wij leveren geen kant-en-klare overkappingen maar enkel maatwerk, omdat iedere tuin uniek is. Zo krijgt u een overkapping naar wens. Een overkapping welke perfect aansluit op de sfeer in uw tuin. De volledige overkapping maken wij ter plekke in uw tuin. Zo kunt u direct van uw Douglas hout overkapping genieten!

SOORTEN OVERKAPPINGEN

PLAT DAK, ZADELDAK, GLAZEN DAK STEELLOOK RAMEN, GLAZEN SCHUIFWANDEN SCHUIFDEUREN, GEWONE DEUREN MET OF ZONDER RAMEN HORIZONTALE OF VERTICALE WANDEN, EXCLUSIEVE WANDEN, SHUTTERS BLANK HOUT, GEVERFD HOUT, GEOLIED HOUT VERLICHTING, LUXE INBOUW STOPCONTACTEN

BEHALVE OVERKAPPINGEN VAN DOUGLAS HOUT REALISEERT TUINBAAS OOK OVERKAPPINGEN VAN EIKENHOUT OF HARDHOUT.

offerte icon

Offerte aanvragen

Tuinaanleg, bestrating, een Douglas hout overkapping? Wij realiseren het voor u! Neem contact op met Tuinbaas. Wij zijn o.a. werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

SAMENWERKEN

PARTNERS

Offerte aanvragen