Zwembaden

Hydropool / Plungepool / Zwemspa's

Zwembaden

Meer en meer Nederlanders kiezen voor een inbouwzwembad met de steeds warmer wordende zomers. Een inbouwzwembad wordt in de grond geplaatst en is dus permanent. Heb je nog geen zwembad, maar is de wens er wel? Dan is het goed om je te verdiepen in wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een zwemvijver of een monoblok zwembad, maar ook een overloop zwembad of een ecologisch zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Bij het aanleggen van een zwembad dien je ook rekening te houden met het omliggende gebied. Je hebt niets aan een prachtig zwembad in je tuin, als de rest van je tuin een puinhoop is. Het is dan ook aan te raden om deze zaken tegelijkertijd aan te pakken; de aanleg van het zwembad plus het ontwerp van de tuin. Op deze manier zit je maar één keer in de troep. Tuinbaas neemt alles voor je uit handen!

Zwembaden Tuinbaas

TIP

Wanneer wij bij u langskomen om uw ideeën te bespreken, is het handig om een moodboard bij de hand te hebben. Zo kunnen wij een nog beter beeld krijgen van wat u precies wilt.

Zwembad met schutting
Plunge pool nacht

Plungepools

Een plunge pool is een zwembad dat meer gericht is op relaxen dan op activiteit. Over het algemeen is de plunge pool kleiner van formaat dan een zwembad. Een ander verschil met een zwembad is dat het meer voorzieningen heeft om te kunnen relaxen, zoals een zitbank aan één of meerdere kanten van de pool.

Dit soort baden passen bijna in elke tuin, het is daardoor een zeer toegankelijk product voor iedereen. Tuinbaas heeft een partnership met Wellness Tuinier waardoor u kunt kiezen uit een ruim assortiment . Een plunge pool staat voor ontspanning & luxe.

Zwembad met schutting
Zwemspa Amazon 3-D tekening

Zwemspa's

Een Spa gevoel in eigen tuin laat je realiseren door Tuinbaas. Door gebruik te maken van 3-D tekeningen krijg je gelijk een eerlijk beeld van wat wij kunnen bieden. Met een ruim aanbod aan verschillende jacuzzi’s & baden spelen wij gemakkelijk op uw wensen in. Van ontwerp naar plaatsing tot afwerking kunt u bij ons terecht. 

Zwemspa Amazon 3-D tekening
Buitendouche Uppsala Sweden

Buitendouches

Veel mensen die kiezen voor een zwembad in de tuin laten ook een tuindouche in de buurt van het zwembad aansluiten. Voordat je het zwembad ingaat kun je dan even al het vuil van je lichaam afspoelen, zodat het zwembadwater mooi schoon blijft. Ook na het zwemmen is het heerlijk om even onder een douche te stappen om je lichaam te reinigen van het zwembadwater. 

Diensten

Waar kunnen wij u bij helpen

VLONDERS EN SIERBESTRATING

SCHUTTINGEN EN PERGOLA’S

BEPLANTING, GRAS EN KUNSTGRAS

VIJVERS, WATERSPIEGELS EN WATERORNAMENTEN

TUINVERLICHTING EN STROOM

zowel 230 als 12 volt

Zwembaden Tuinbaas

ZWEMBADEN, ZWEMSPA'S & BUITENDOUCHES

Tuinonderhoud Tuinbaas

Offerte aanvragen

SAMENWERKEN

PARTNERS

Offerte aanvragen