TUINONDERHOUD

Flexibel onderhoud compleet naar uw wens

TUINONDERHOUD: HET HELE JAAR DOOR GENIETEN

Bij Tuinbaas begrijpen we dat een mooie tuin het hele jaar door aandacht nodig heeft. Onze uitgebreide tuinonderhoudsdiensten zorgen ervoor dat uw tuin er elk seizoen op zijn best uitziet. Met onze expertise en passie voor groenonderhoud, kunt u zorgeloos genieten van uw buitenruimte, ongeacht het seizoen.

Waarom Kiezen voor Tuinonderhoud van Tuinbaas?

 1. Professionele Zorg

  • Onze hoveniers zijn experts op het gebied van tuinonderhoud. Met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken en trends, verzorgen wij uw tuin met oog voor detail en vakmanschap. Van het snoeien van bomen en struiken tot het onderhouden van gazons en bloembedden, wij doen het allemaal.
 2. Op Maat Gemaakt Onderhoudsplan

  • Elke tuin is uniek, en dat geldt ook voor de onderhoudsbehoeften. Wij bieden op maat gemaakte onderhoudsplannen die zijn afgestemd op de specifieke kenmerken van uw tuin en uw persoonlijke wensen. Of u nu een weelderige bloementuin of een strakke stadstuin heeft, wij zorgen voor het juiste onderhoud op het juiste moment.
 3. Seizoensgebonden Onderhoud

  • Elk seizoen brengt zijn eigen uitdagingen en kansen met zich mee. In de lente zorgen we voor een frisse start door te bemesten en te snoeien, in de zomer houden we uw tuin in topconditie door regelmatig water te geven en onkruid te verwijderen, in de herfst bereiden we uw tuin voor op de winter, en in de winter beschermen we uw planten tegen de kou. Zo geniet u elk seizoen van een prachtige tuin.
 4. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

  • Bij Tuinbaas streven we naar duurzaamheid. We gebruiken milieuvriendelijke methoden en producten om uw tuin te onderhouden. Dit betekent dat we zoveel mogelijk gebruik maken van biologische bestrijdingsmiddelen, duurzame bemesting en waterbesparende technieken.
Tuinonderhoud - Border onderhoud Tholen
Tuinonderhoud - Border onderhoud Tholen
Gras verticuteren

TUINONDERHOUD WERKZAAMHEDEN

BIJ TUINBAAS KUNT U TERECHT VOOR ONDER ANDERE:
vijfer icon

VIJVERS, WATERORNAMENTEN, WATERSPIEGELS, GRONDWERK, RIOLERING, REGENWATERAFVOER EN BEREGENINGSINSTALLATIE

sierbestrating icon

VLONDERS, BESTRATING EN SIERBESTRATING

Schutting icon

BLOKHUTTEN, TERRASOVERKAPPINGEN, PERGOLA’S EN SCHUTTINGEN

Tuinbaas boom

BOOMVERZORGING

offerte icon

Offerte aanvragen

Tuinaanleg, bestrating, een Douglas hout overkapping? Wij realiseren het voor u! Neem contact op met Tuinbaas. Wij zijn o.a. werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Tuinbaas onderhoud
Tuinbaas Hoveniers
Before After
SAMENWERKEN

PARTNERS

ONS WERK

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

Offerte aanvragen