Tuinontwerp

Tuinaanleg

Sierbestrating

Douglas Hout overkapping

Tuinonderhoud

Hovenier in Zevenbergen
realiseert uw droomtuin

Droomt u al jaren van een prachtige tuin? Als hovenier in Zevenbergen komen wij graag uw droomtuin realiseren! Een veilige tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen, maar waarin u ook uw eigen wensen terugziet? Of verlangt u naar een stukje luxe met een overkapping en sfeerverlichting, zodat u het hele jaar door kunt genieten? Wat u ook wenst, Tuinbaas denkt graag met u mee. Zo komen wij altijd tot een tuinontwerp dat voldoet aan wat u in gedachten heeft. Gewapend met de juiste materialen en gereedschappen gaan wij aan de slag. Van het ontwerp tot aan de realisatie en voor de nazorg en het onderhoud kunt u Tuinbaas inzetten.

Hovenier Tuinbaas
in het kort

$

FLEXIBEL

$

PASSIE VOOR HET VAK

$

WIJ NEMEN DE TIJD VOOR U

$

Gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen

$

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

$

GEDIPLOMEERDE MEDEWERKERS

$

Volledige verzorging van uw tuin

Van kleine klus naar complete aanleg

Tuinbaas is veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor tuinaanleg, maar ook voor andere werkzaamheden zoals een douglas hout overkapping of het leggen van sierbestrating. Wij doen het allemaal, van een kleine klus tot het aanleggen van de tuin, inclusief beplanting en verlichting. Ons team is vakbekwaam en bestaat enkel uit gediplomeerde hoveniers. Wij voeren ons werk uit met passie en dat ziet u terug in onze tuinen. Tuinbaas is tevens lid van Branchevereniging VHG. U bent daarmee gegarandeerd van kwaliteit en professionaliteit en u heeft recht op garantie.

ONS WERK

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

Samenwerken

Partners

 

Zoekt u een goede hovenier?

Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Tuinbaas. Wij verzorgen tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinhoutwerk en sierbestrating in heel regio Roosendaal, Etten Leur, Bergen op Zoom, Hoeven en Zevenbergen.

Hoveniersbedrijf Tuinbaas

Tel: 06-47226794
E-mail: info@tuinbaas.nl