Tuinaanleg

Veelzijdig

Unieke tuinen

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Professioneel

Lid van VHG

0647226794

Bel voor meer informatie!

Over Tuinbaas

Bas de Wit had altijd al interesse in stenen en bouwen. Noem het een uit de hand gelopen hobby, want hij maakte van zijn hobby, zijn werk. Na eerst een ander hoveniersbedrijf gerund te hebben, begon Bas de Wit in 2014 voor zichzelf onder de naam Tuinbaas. En met succes, want aan tevreden klanten ontbreekt het hem niet.
De stijl van Bas de Wit kenmerkt zich als bijzonder. Hij is altijd op zoek naar nieuwe dingen en probeert ook alles uit. Het resultaat? Unieke tuinen die u bij niemand anders ziet. De Wit is thuis in alle stijlen, niets is onmogelijk.

Een tuin naar wens

Heeft u een bepaald idee? Laat het dan weten! Voordat wij een offerte opstellen, komen wij graag eerst bij u langs. Zo kunnen wij uw tuin bekijken en het hebben over wat uw wensen zijn. Samen bespreken wij uw mogelijkheden. Vervolgens zijn wij in staat om een offerte op maat te maken, deze is uiteraard vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan plannen wij een nieuwe afspraak in de tuin van uw dromen te realiseren!

Tuinbaas in het kort:

N

Flexibel

N

Passie voor het vak

N

Wij nemen de tijd voor u

N

Duidelijke communicatie

N

Gediplomeerde medewerkers

N

Volledige verzorging van uw tuin

N

Gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen

Hovenier Roosendaal

"Met passie voor het vak creëren wij uw droomtuin!"

Bas de Wit, eigenaar Tuinbaas
Hovenier Roosendaal

Tuinaanleg, bestrating, een Douglas hout overkapping?

Wat u ook wilt, wij realiseren het voor u! Neem contact op met Tuinbaasl. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.