Hovenier Roosendaal

Specialist in 3D tuinontwerp en Douglas hout overkappingen
ContactOverkappingen

Veelzijdig

Unieke tuinen

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Professioneel

Lid van VHG

0647226794

Bel voor meer informatie!

Hoveniersbedrijf in Roosendaal realiseert uw droomtuin!

U heeft vast en zeker uw eigen ideeën over hoe u zou willen dat de tuin er uitziet. Droomt u al jaren van een vijver in de tuin of een tuin die veilig en bespeelbaar is voor de kinderen? Of verlangt u naar een oprit of overkapping met sfeerverlichting, zodat u elk seizoen van uw tuin van genieten? Wat u ook wenst, Tuinbaas denkt graag met u mee. Zo komen wij altijd tot een tuinontwerp dat voldoet aan wat u in gedachten heeft. Gewapend met de juiste materialen en gereedschappen gaan wij aan de slag met uw tuin. Vanaf het ontwerp tot aan de realisatie en ook voor de nazorg en onderhoud, kunt u Tuinbaas inzetten.

Laat uw tuin ook door ons aanleggen en ontvang 50% korting op het tuinontwerp!

Hovenier Roosendaal

Stuur een WhatsApp bericht

Hovenier Roosendaal

Van kleine klus tot complete tuinaanleg

Hovenier Tuinbaas is veelzijdig en dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor niet alleen tuinaanleg, maar ook voor andere werkzaamheden in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een Douglas hout overkapping of simpelweg het leggen van tegels. Wij doen het allemaal, van een kleine klus tot aan het aanleggen van de tuin, inclusief beplanting en verlichting.
Ons team is vakbekwaam en allen zijn wij gediplomeerd hovenier. Wij voeren ons werk uit met passie en dat ziet u terug in de tuinen die wij aanleggen. Tuinbaas is tevens lid van Branchevereniging VHG. Dit betekent dat u gegarandeerd bent van kwaliteit en professionaliteit. Daarnaast heeft u recht op garantie.

5,0 rating
17 februari 2019

Vorig jaar heb ik contact met Tuinbaas opgenomen omdat hij het jaar daarvoor bij mijn broer een tuin heeft aangelegd. Het is een kleine tuin maar met een schitterend resultaat. Niels is bij mij lang geweest en heeft op de basis van mijn oude tuin een nieuw tuinplan gemaakt, met zijn keuze van planten en met het idee om houten palen in een bestaande gemetselde borden te plaatsen.
Dit geeft mooie zichtlijnen en bovendien in combinatie met de tussen de palen geplante grassen een heel apart effect. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en heb de hele zomer een schitterende tuin gehad. Ik laat nu in het voor en najaar al het grote onderhoud door hem verrichten. De samenwerking met Niels is prettig en ook de prijsstelling is uitstekend, je krijgt waar voor je geld!

Arjan Disselkoen
5,0 rating
12 februari 2019

Tuinbaas heeft onze tuin helemaal gerenoveerd. We hebben met Niels besproken wat we mooi vonden en wat onze wensen waren en het is echt prachtig geworden. Aan de kleinste details is gedacht en alles ging in goed overleg. Niels, Bas en Mitchel hebben samen de schutting, nieuwe bestrating , een overkapping met glazen schuifpui en een schuurtje aangelegd incl. de verlichting. Uiteraard is er ook nieuwe beplanting aangebracht met o.a. prachtige bamboe. Het is eigenlijk nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. We zijn dus zeer tevreden en zullen tuinbaas zeker aanbevelen als er iets moois van je tuin gemaakt moet worden!

Erik en Cindy

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Etten-Leur

 

Breda

 

Roosendaal

 

Bergen op Zoom

 

Hovenier Tuinbaas in het kort:

N

Flexibel

 
N

Passie voor het vak

 
N

Wij nemen de tijd voor u

 
N

Duidelijke communicatie

 
N

Gediplomeerde medewerkers

 
N

Volledige verzorging van uw tuin

 
N

Gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen

 

0647226794

Maak nu een afspraak!
R

Douglas hout

Overkappingen van hoge kwaliteit

50% korting

Op tuinontwerp i.c.m. tuinaanleg

Tuinaanleg, bestrating, een Douglas hout overkapping?

Wat u ook wilt, wij realiseren het voor u! Neem contact op met Tuinbaas.  Wij zijn werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Ga naar

Contact

Direct naar

Offerte aanvragen

Tuinbaas

KvK: 64192539

Rector Hellemonsstraat
4702RH
Roosendaal

Telefoon

06 - 47226794