Tuinbaas

                                                      

Specialist in Douglas hout overkappingen 

Tuinbaas

                                                      

Zeer ervaren in 3D tuinontwerp 

Tuinbaas

                                                        

Voor complete aanleg van kunstgras tot waterpartij

Tuinbaas

                                                      

Wij bieden flexibel onderhoud

Hovenier Roosendaal

                                                       

Ook uw partner voor sierwerk en bestrating

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Veelzijdig

Unieke tuinen

Professioneel

Lid van VHG

0647226794

Bel voor meer informatie!

Hovenier in Roosendaal realiseert uw droomtuin

Droomt u al jaren van een prachtige tuin? Als hovenier in Roosendaal komen wij graag uw droomtuin realiseren! Een veilige tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen, maar waarin u ook uw eigen wensen terugziet? Of verlangt u naar een stukje luxe met een overkapping en sfeerverlichting, zodat u het hele jaar door kunt genieten? Wat u ook wenst, Tuinbaas denkt graag met u mee. Zo komen wij altijd tot een tuinontwerp dat voldoet aan wat u in gedachten heeft. Gewapend met de juiste materialen en gereedschappen gaan wij aan de slag. Van het ontwerp tot aan de realisatie en voor de nazorg en het onderhoud kunt u Tuinbaas inzetten.

Hovenier Roosendaal

Van kleine klus tot complete tuinaanleg

Tuinbaas is veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor tuinaanleg, maar ook voor andere werkzaamheden zoals een douglas hout overkapping of het leggen van sierbestrating. Wij doen het allemaal, van een kleine klus tot het aanleggen van de tuin, inclusief beplanting en verlichting. Ons team is vakbekwaam en bestaat enkel uit gediplomeerde hoveniers. Wij voeren ons werk uit met passie en dat ziet u terug in onze tuinen. Tuinbaas is tevens lid van Branchevereniging VHG. U bent daarmee gegarandeerd van kwaliteit en professionaliteit en u heeft recht op garantie. 

 

Uitstekende beoordeling

 

Rated 5 out of 5
31 maart 2019

Duidelijke afspraken, perfect gewerkt geweldig resultaat zoals wij het wilden.
Gezellig team.

Carla en Dre van Eekelen
Rated 5 out of 5
17 februari 2019

Vorig jaar heb ik contact met Tuinbaas opgenomen omdat hij het jaar daarvoor bij mijn broer een tuin heeft aangelegd. Het is een kleine tuin maar met een schitterend resultaat. Niels is bij mij lang geweest en heeft op de basis van mijn oude tuin een nieuw tuinplan gemaakt, met zijn keuze van planten en met het idee om houten palen in een bestaande gemetselde borden te plaatsen.
Dit geeft mooie zichtlijnen en bovendien in combinatie met de tussen de palen geplante grassen een heel apart effect. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en heb de hele zomer een schitterende tuin gehad. Ik laat nu in het voor en najaar al het grote onderhoud door hem verrichten. De samenwerking met Niels is prettig en ook de prijsstelling is uitstekend, je krijgt waar voor je geld!

Arjan Disselkoen
Rated 5 out of 5
12 februari 2019

Tuinbaas heeft onze tuin helemaal gerenoveerd. We hebben met Niels besproken wat we mooi vonden en wat onze wensen waren en het is echt prachtig geworden. Aan de kleinste details is gedacht en alles ging in goed overleg. Niels, Bas en Mitchel hebben samen de schutting, nieuwe bestrating , een overkapping met glazen schuifpui en een schuurtje aangelegd incl. de verlichting. Uiteraard is er ook nieuwe beplanting aangebracht met o.a. prachtige bamboe. Het is eigenlijk nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. We zijn dus zeer tevreden en zullen tuinbaas zeker aanbevelen als er iets moois van je tuin gemaakt moet worden!

Erik en Cindy

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Etten-Leur

Breda

Roosendaal

Bergen op Zoom

Hovenier Tuinbaas in het kort:

Flexibel
Passie voor het vak
Wij nemen de tijd voor u
Duidelijke communicatie
Gediplomeerde medewerkers
Volledige verzorging van uw tuin
Gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen

Onze partners:

Tuinaanleg, bestrating, een Douglas hout overkapping?

Wij realiseren het voor u! Neem contact op met Tuinbaas.  Wij zijn o.a. werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Ga naar

Contact

Direct naar

Offerte aanvragen

E-mail

info@tuinbaas.nl

Telefoon

06 - 47226794

Tuinbaas

KvK: 64192539

Neutronweg 11
4706 PL
Roosendaal